Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, maar een verantwoordelijkheid die wij nemen. Duurzaamheid zien wij als een kans; een kans op het creëren van een impact met maatschappelijke meerwaarde. Samen naar een duurzame toekomst!

In onze bedrijfsstrategie zien en nemen wij de verantwoordelijkheid voor duurzaamheid. Onze strategie is gebaseerd op terechte verwachtingen van onze medewerkers, klanten en gebruikers van onze projecten. Wij geven bewust en doelgericht invulling aan de duurzaamheid in onze bedrijfsvoering, onze projecten en in onze rol als werkgever in de regio’s, waarin we gevestigd zijn; we werken met concrete targets en monitoren deze voortdurend. Zo zijn de SDG’s 7, 12 en 13 opgenomen in onze bedrijfsstrategie.

We bewaken de impact van onze bedrijfsactiviteiten en maximaliseren, samen met onze partners, onze sociale en ecologische meerwaarde op en rondom onze projecten.

Daarnaast geven wij invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid door opleidingstrajecten, sponsoring van lokale verenigingen en initiatieven.

Onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van duurzaamheid en innovatie stellen wij als pro-actief deelnemer in expertisecentra en platforms belangeloos ter beschikking. Waaronder Bouwend Nederland, het Platform CB’23, de Dutch Green Building Council en de werkgeversvereniging LWV en VNO-NCW.

SAMEN BOUWEN WE AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777