Vakmanschap in de infrastructuur is mooi om te zien. Werkend tussen gigantische fabrieken, een wir-war aan wegen, spoor- en waterwegen, leidingenstroken boven en diep in de grond. Maar altijd met oog voor kwaliteit, veiligheid en de liefde voor het vak.

 

trots op kennis en kunde

Onze medewerkers kennen de weg

Zij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van de grond-, weg- en waterbouw en de industriebouw. Deze kennis dragen wij over naar de nieuwe generatie en andersom. Want samen bereiken we meer.

Maar ons vak gaat verder dan grond- weg- en waterbouw. Wij zoeken voortdurend naar hoe het beter kan en gaan mee in de nieuwe ontwikkelingen en duurzame technieken. Het gebruik van een holo-helmet ter ondersteuning van de vakmannen. Artificial Intelligence om ons leren uit alle data te versnellen. Het vakmanschap blijft, maar het evolueert met onze tijd mee!

BLM Haven Chemelot (Mei2021) 49

Vakmanschap leidt tot kwaliteit

Met onze brede kennis van het civieltechnische werkterrein bieden we slimme geïntegreerde oplossingen, waarbij BLM de klant volledig ontzorgt.

Wij ontwerpen, realiseren en beheren industriebouw-projecten op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur. In de ondergrondse infrastructuur richten wij ons op alle kabel- en leidingsystemen. In de bovengrondse infrastructuur richten wij ons voornamelijk op reconstructies, herinrichtingen, nieuwbouw en kunstwerken.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777