We doen wat we afspreken. We werken samen met vaste partners en preferred suppliers. Want samen komen we verder en kunnen we meer. We delen onze kennis en expertise met onze klanten en partners, zodat we er samen slimmer van worden. We geven in een agile-samenwerking de ruimte voor ieders inbreng. Samen bouwen we aan de weg naar Value Chain Excellence.

We doen wat we afspreken

Wie met ons werkt, merkt dat we elkaar zien, naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Samen vinden we de juiste weg. Hierbij laten we alle partijen doen waar ze goed in zijn: ‘best for project’. Daar zit onze – gezamenlijke - kracht.

''De projecten zijn zo divers dat de uitdaging er elke keer weer in zit. Daarnaast werken wij continu met andere specialisten van bedrijven op Chemelot en iedereen werkt op een goede en positieve manier met elkaar.''

Rudy Martinussen, Projectmanager
Vd Biggelaar Portretten (Mei2022) 027

We beginnen met een kopje koffie met de betrokken partijen. Het doel? Elkaar leren kennen en van elkaar weten wat we doen en waarom. Daar zijn we nieuwsgierig naar.

Hoe zit de ander in elkaar? Wat is de kracht van iedere partner? Samen kijken we hoe deze optimaal kunnen benutten.

We hechten waarde aan de inbreng en het belang van de ander. We blijven inzetten op de persoonlijke kant van de samenwerking. “People over proces”

Door elkaar te vertrouwen behalen we samen een beter resultaat. We durven zaken aan een andere partij over te laten. We zoeken samen de juiste weg.

Het ultieme doel? Samenwerken betekent voor ons samen een beter resultaat behalen én plezier beleven. Want we begrijpen als geen ander dat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Dan kan het maar beter leuk zijn!

We gaan verder dan ‘’gewoon’’ samen werken.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777